Review Perusahaan & GajiLowongan Kerja

Pramestha Resort Town

Project Manager

Deskripsi Pekerjaan


Requirements :
  • Candidate must possess at least a Bachelor's Degree, Engineering (Civil) or equivalent.
  • Required skill(s): project management and control, civil and structural design, leadership abilities, engineering maintenance services, architechture, Structure Cabling Planning And Design.
  • At least 10 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Applicants must be willing to work in Bandung.
  • Preferably Manager / Assistant Managers specializing in Engineering - Civil/Construction/Structural or equivalent.
  • Full-Time position(s) available.

Data pekerjaan

LokasiBandungJawa Barat
IndustriMakanan dan Minuman / Catering

Teknik Sipil - Konstruksi / Bangunan

PerusahaanPramestha Resort Town  lihat lowongan

Deskripsi Perusahaan

The Lembang Permata house is located in Indonesia’s Bandung region, sited on a steep slope to take advantage of the south-eastern views of the lower-lying Bandung city and its surrounding hills.
Defining the house’s footprint were some environmental concerns regarding the site. Historically, development in this area contributed to constant flooding in the lower altitudes due to surface water runoff. Part of the client’s brief was to keep the floor area ratio as low as possible to maximise rainwater absorption on site.
A flat surface was carved out of the slope to house the two-storey residence. A shaded terrace, the sitting and dining areas, the pantry and kitchen are located on the ground floor to create a continuous spatial flow. The bedrooms are located on the first floor. A decked roof garden on top of the master bedroom can be reached by a ramp that cuts through the sloped landscape behind, a design feature intended to create a meandering experience with nature. Two additional levels of service areas are separate from the main building, located near the highway for easy access.
Materials were chosen with care. The façade of the first floor utilises a clay-based material that forms a perforated screen. The façade aims to function as a secondary skin and enable some visual communication between the indoors and outside. In contrast to the open glazed ground floor, it signals the privacy of the sleeping areas. Clay is also used on the terrace flooring and on the ceilings in the sitting and dining rooms and the pantry. A perforated metal wall covered with plants marks the transition between the sitting and service areas.

lowongan kerja rekomendasi